Ένα τραγούδι έτοιμο να εκραγεί, να σε κάνει να κουνηθείς! Ο λόγος για το single “Lover’s Lover” από τον DJ Mossel και την Niyola από την Νιγηρία.

Ήταν ένας ατελείωτος χειμώνας.

Καθώς ο ήλιος βγαίνει από τον γκρίζο ουρανό, η μουσική που συνοδεύει την ανατολή είναι εδώ. Ένα τραγούδι έτοιμο να εκραγεί, να σε κάνει να κουνηθείς! Ο λόγος για το single “Lover’s Lover” από τον DJ Mossel και την Niyola από την Νιγηρία.

Εδώ έχουμε δύο αγαπημένους ανερχόμενους καλλιτέχνες από χώρες με αρχαίο πολιτισμό που συναντιούνται για να ενσωματώσουν τη μουσική τους κληρονομιά σ’ ένα σύγχρονο πολιτισμό. Το single επίσης διαθέτει εξαιρετικά κρουστά από τον Kunle Ade, τον γιό του Νιγηριανού θρύλου, King Sunny Ade.

Εκτός του ότι είναι ο σωστός ήχος για το καλοκαίρι, είναι επίσης ένα super international track, φτιαγμένο από acts από διαφορετικές χώρες και το οποίο θα κυκλοφορήσει από σημαντικά dance labels σε όλο τον κόσμο.

Η επιρροές από Ευρωπαϊκή house και Αφρικάνικο drumming καθώς και Αμερικάνικο EDM μπορούν να ακουστούν στο “Lover’s Lover”. Είναι εύλογο να πούμε ότι το drop στο 1.42 είναι ίσως από τα καλύτερα που έχουμε ακούσει το 2018.

Αυτό είναι euphoric pop, μια ωδή στην ελευθερία μετά από μια κακή σχέση και τις απρόβλεπτες διαστάσεις που μπορεί να έχει στη συνέχεια.

Ο Mossel άρχισε να γράφει μουσική πριν την εφηβεία και από τα 14 έπαιζε ως DJ σε μπαρ της Αθήνας. Από τότε έχει παίξει σε όλο τον κόσμο εξαπλώνοντας το brand του, στην dance μουσική παγκοσμίως.

Ο Mossel ήταν ο πρώτος έλληνας DJ που εμφανίστηκε στο Ultra Festival στην Κροατία – ήταν headliner στο Radio Stage. Επίσης έχει κάνει tour στην Ινδία, έχει παίξει στο Ολυμπιακό Στάδιο και σε sold out arenas.

Η Niyola γεννήθηκε στο Lagos, της Νιγηρίας. Το debut single της, “Toh Bad” κυκλοφόρησε το 2013 και μετά ακολούθησαν και άλλα releases. Ήταν υποψήφια για διάφορα βραβεία στην Νιγηρία, συμπεριλαμβανομένων των ‘Best Female Artist’ και ‘Song Of The Year’.

Αυτοί οι καλλιτέχνες ήρθαν σε επαφή από τις δημιουργικές δυνατότητες της τεχνολογίας – Ένας αληθινός συνδυασμός του 21ου αιώνα, με ένα τραγούδι που είναι ιδανικό για το 2018.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι το soundtrack του φετινού καλοκαιριού.

SHARE: