Η Beyoncé και ο JAY-Z έκαναν την έκπληξη και αιφνιδίασαν τους πάντες με την κυκλοφορία του πολυσυζητημένου κοινού άλμπουμ τους … «Everything Is Love»

Η Beyoncé και ο JAY-Z έκαναν την έκπληξη και αιφνιδίασαν τους πάντες με την κυκλοφορία του πολυσυζητημένου κοινού άλμπουμ τους, για το οποίο μιλούσαν εδώ και πάρα πολλούς μήνες.

Η πρώτη κοινή δισκογραφική δουλειά των «The Carters» τιτλοφορείται «Everything Is Love» και κυκλοφόρησε χωρίς καμία προειδοποίηση μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 16 Ιουλίου.

Προς το παρόν, το άλμπουμ είναι διαθέσιμο μόνο για τους χρήστες των ψηφιακών πλατφορμών μουσικής που έχουν συνδρομή επί πληρωμή (Premium Users).

Το «Everything Is Love» περιέχει εννέα τραγούδια συνολικά, το lead single του εγχειρήματος είναι το «Apeshit», σε παραγωγή του Pharrell Williams και με επιπρόσθετα φωνητικά από τον Quavo και τον Offset των Migos.

Το «Apeshit» μετουσιώνει σε εικόνα ένα video clip που γυρίστηκε στο ιστορικό μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, το Μάιο, με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Ricky Saiz.

Η Beyoncé και ο JAY-Z ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ τους επί σκηνής, προβάλλοντας επίσης για πρώτη φορά το μουσικό βίντεο του «Apeshit», κατά τη διάρκεια της συναυλία στους στο Λονδίνο.

Τέσσερα χρόνια μετά το «On The Run Tour», οι Carters περιοδεύουν για δεύτερη φορά μαζί με το «On the Run II Tour».

Η δημιουργία του «Everything Is Love» είχε σταματήσει επειδή το ζευγάρια ηχογραφούσε τα δύο προσωπικά άλμπουμ, το πολυβραβευμένο «Lemonade» της Beyoncé και το υποψήφιο για Grammy «4:44» του JAY-Z, όμως έρχεται τώρα για να συμπληρώσει την οικογενειακή αυτή τριλογία.

Θεματικός άξονας του άλμπουμ είναι η σχέση του διάσημου ζεύγους, με αναφορές στον τρόπο ζωής τους, σε οικογενειακές υποθέσεις και στη διατήρηση της σχέσης τους μετά από δυσκολίες.

Tracklist:

1. Summer

2. Apeshit

3. Boss

4. Nice

5. 713

6. Friends

7. Heard About Us

8. Black Effect

9. LoveHappy

10. Salud!

SHARE: