Στην πολυαναμενόμενη επιστροφή τους οι You Me At Six προετοιμάζουν το πολυπληθές κοινό τους για τον επερχόμενο 6ο δίσκο τους με τίτλο VI.

VI

Κυκλοφορεί 5 Οκτωβρίου από την Underdog Records/AWAL

Το 2018 σηματοδοτεί ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο για μία από τις μεγαλύτερες Rock μπάντες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι You Me At Six έχουν καταφέρει κάτι σπάνιο, είναι ένα από τα λίγα βρετανικά ροκ συγκροτήματα που με κάθε κυκλοφορία τους σκαρφαλώνουν σταθερά στις κορυφές των Chart στις μεγαλύτερες αγορές, σε μια εποχή όπου οι Rock μπάντες δύσκολα βρίσκουν θέση σε αυτά.

Στην πολυαναμενόμενη επιστροφή τους κυκλοφορούν 2 νέα Tracks και προετοιμάζουν το πολυπληθές κοινό τους για τον επερχόμενο 6ο δίσκο τους με τίτλο VI.

H κυκλοφορία του VI σηματοδοτεί μια νέα συνεργασία μεταξύ της μπάντας και της AWAL (X Kobalt).

Το VI σηματοδοτεί μια νέα αρχή της βρετανικής μπάντας με απόλυτα φρέσκο ήχο. Ηχογραφημένο στα VADA Studios με τον Dan Austin (Biffy Clyro, Massive Attack, Pixies) και για πρώτη φορά συμπαραγωγή από το ίδιο το συγκρότημα.

Το νέο άλμπουμ παρουσιάζει τη μπάντα όπως δεν έχουν ακουστεί ποτέ πριν – αλλάζοντας διαθέσεις και στυλ και τους βρίσκει με τεράστια αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση για το νέο υλικό.

Ενώ διατηρούν το κοφτερό ύφος τους, το VI τους βλέπει να εκπλήσσουν με uplifting εναλλακτικά pop τραγούδια όπως το «Back Again», το «3AM» και το «Pray For Me», διασχίζοντας νέα εδάφη με μια πιο ηλεκτρονική προσέγγιση, ενώ δεν λείπουν και οι σκληρές στιγμές στα “Fast Forward” ‘και’ Predictable ‘ που έχουν γραφτεί στα μέτρα των Fan τους.

Οι YMA6 έχουν δει 4 από τα μέχρι τώρα άλμπουμ τους στο Top 5 του Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένου και του Cavalier Youth του 2014 που έφτασε στην κορυφή.

Τα ρεκορ τους δεν σταματούν εδώ μιας και μετρούν ένα απαράμιλλο αριθμό 15 διαδοχικών singles A-List στο BBC Radio One.

Το συγκρότημα έχει δημιουργήσει έναν κατάλογο σημαντικών επιτευγμάτων από τότε που σχηματίστηκε το 2004 ως έφηβοι στο Weybridge, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων UK Gold Records.

You Me At Six – VI
TRACK LISTING

Fast Forward
Straight To My Head
Back Again
Miracle In The Mourning
3AM
I O U
Pray For Me
Predictable
Danger
Losing You

SHARE: