Το νέο single του Claydee «Licky» που ερμηνεύει μαζί με την ανερχόμενη λατίνα ερμηνεύτρια Jenn Morel

Το νέο single του Claydee «Licky» που ερμηνεύει μαζί με την ανερχόμενη λατίνα ερμηνεύτρια Jenn Morel αναμένεται σύντομα να γίνει ένα από τα πιο δυνατά του Hit.

Συγκεκριμένα ο Diplo συμπεριέλαβε το “Licky” στο καθιερωμένο εβδομαδιαίο του “mix Diplo & friends” το οποίο κατέχει την θέση νο1 στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα από την συχνότητα του BBC radio 1!

Το “Licky” τα πάει περίφημα και στo Spotify αφού συμπεριλαμβάνεται σε πάνω από 37 premium λίστες με περισσότερους από 2.000.000 followers, ενώ στο Ελληνικό και Ιταλικό Shazam βρίσκεται κοντά στο Τοp 10.

O Claydee είναι ο no1 καλλιτέχνης σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα αφού έχει πάνω από 340.000.000 συνολικά views στο Youtube, ενώ σε χώρες όπως Τουρκία, Πολωνία, Ρωσία, Αλβανία, Βουλγαρία και φυσικά Ελλάδα τα κομμάτια του έχουν σκαρφαλώσει στα chart.

Τα κομμάτια του έχουν ακουστεί στα πιο μεγάλα club και ραδιόφωνα παγκοσμίως είναι το Mamacita Buena, το Sexy Papi, το Do It,το Who, και το Alena ενώ έχει συνεργαστεί με ηχηρά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως οι Lexy Panterra, Dave Aude και Faydee.

Η τελευταία του συνεργασία Jenn Morel είναι μια πολλά υποσχόμενη λατίνα τραγουδίστρια που κεντρίζει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση με συνολικό αριθμό fans που ξεπερνάει το μισό εκατομμύριο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το πρώτο της single Ponteme μπήκε γρήγορα στο Top10 6 χωρών ενώ έχει πάνω από 24.000.000 views στο Youtube. Αυτή την περίοδο ετοιμάζει ένα νέο τραγούδι με τον διάσημο superstar των Social media Gianluca Vacchi .

SHARE:

Σχετικά