Μία συνεργασία – «φωτιά». Ο Future, ο J Bavin, η Stefllon Don και ο Juan Magán συναθροίζονται στο «Bum Bum Tam Tam» του MC Fioti

Τέσσερις διαφορετικοί καλλιτέχνες ενώνουν δυνάμεις για το remix του «Bum Bum Tam Tam» από τον MC Fioti.

Μία συνεργασία – «φωτιά». Ο Future, ο J Bavin, η Stefllon Don και ο Juan Magán συναθροίζονται στο «Bum Bum Tam Tam» του MC Fioti.

Ο MC Fioti είναι ένας μουσικός και παραγωγός από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας που ειδικεύεται στην baile funk μουσική, ένα είδος από το Ρίο ντε Τζανέιρο με επιρροές από την gangsta rap και το Miami bass.

Το «Bum Bum Tam Tam» κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Φεβρουάριο και δεν είναι μόνο η μεγαλύτερη επιτυχία του Λατίνου ράπερ, αλλά και ένα σύμβολο της σημερινής funk.

Το video clip πλησιάζει το μισό δισεκατομμύριο προβολών στο YouTube και στη Βραζιλία θεωρείται το μεγαλύτερο hit του έτους.

Ο Future είναι ένας από τους καλύτερους ράπερ της γενιάς του και ξεχωρίζει για το μοναδικό φωνητικό στιλ του. Ο Κολομβιανός superstar J Balvin δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, ειδικά στο ελληνικό κοινό που δείχνει εμπιστοσύνη σε κάθε βήμα του.

Η Stefflon Don είναι ένα από τα πιο πολύπλευρα και συναρπαστικά νέα ταλέντα της βρετανικής ραπ σκηνής. Ο Juan Magán είναι ένας Ισπανός τραγουδιστής, παραγωγός και DJ που έχει αναγνωριστεί για τη συνεισφορά στο πεδίο της «electro latino» μουσικής.

Τέσσερις εντελώς διαφορετικοί καλλιτέχνες ενώνουν δυνάμεις στο remix του «Bum Bum Tam Tam», όπου ο καθένας προσθέτει τη δική του προσωπικότητα.

«Πιστεύω ότι αυτό το remix θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο η παγκόσμια μουσική βιομηχανία βλέπει τη funk. Θα ανοίξει πολλές πόρτες. Πιστεύω ότι αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει την καριέρα μου. Ακολουθώ αυτούς τους καλλιτέχνες. Ο J Balvin προσθέτει το λάτιν ρυθμό και πάντα άκουγα τη διεθνή ραπ. Ο Furture είναι ένας από τους πολλούς που θαυμάζω, όπως οι Dr. Dre, Ice Cub, Tupac, Eazy-E, Notorious B.I.G…», δήλωσε ο MC Fioti γι’ αυτή τη συνάντηση

SHARE:

Σχετικά