Ετοιμάζεται τηλεταινία για τον Μάικλ Τζάκσον με λευκό πρωταγωνιστή

Τον Μάικλ Τζάκσον θα τον υποδυθεί ο Βρετανός ηθοποιός Τζόζεφ Φάινς. Στη Βρετανική τηλεόραση, ετοιμάζεται μια τηλεταινία για τον θρύλο της μουσικής Μάικλ Τζάκσον, στην οποία όπως ανακοινώθηκε ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον τραγουδιστή, είναι ο λευκός Βρετανός ηθοποιός Τζόζεφ Φάινς. Όπως καταλαβαίνετε η απόφαση αυτή των υπεύθυνων του κάστινγκ έχει προκαλέσει σάλο και αντιδράσεις.

Την παραγωγή θα έχει η Sky Arts και η πλοκή θα επικεντρώνεται σε ένα ταξίδι με αυτοκίνητο που υποτίθεται κάνουν οι Μάικλ Τζάκσον, Ελίζαμπεθ Τέιλορ και Μάρλον Μπράντο μετά την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου.

Πάντως, το γεγονός ότι τον ρόλο του βασιλιά της ποπ, θα ενσαρκώσει ο Τζόζεφ Φάινς, ακόμα και αν ο Μάικλ Τζάκσον είχε αλλάξει το δέρμα του με την πάροδο του χρόνου, εξακολουθεί και παραμένει μια αλλόκοτη απόφαση.

Η επιλογή του λευκού ηθοποιού, πυροδότησε μια σειρά αρνητικών σχολίων στο twitter. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατακρίνουν μια τέτοια απόφαση, σημειώνοντας σχετικά: «Είναι εξωφρενικό λευκοί ηθοποιοί να παίζουν ρόλους που θα έπρεπε να παίζουν μαύροι», γράφει ένας χρήστης ενώ ένας άλλος σημειώνει «Σε αγαπώ Τζόζεφ Φάινς, αλλά γα@..το τι σκέφτηκαν όταν έκαναν κάστινγκ;».

scroll back to top
Share

LOUD! Latest News

Το “Way Βack” είναι το νέο single για το αμερικάνικο γυ...
Ο Carlos Santana επιτίθεται στην Beyoncé ...
Η πρώτη επίσημη εμφάνιση των Fifth Harmony ...
Η Ariana Grande δεν χάνει καθόλου χρόνο και λίγους μήνε...
Το «Starboy» είναι το single που βρίσκεται καθημερινά κ...
Την 1η Ιανουαρίου, με μια ανάρτηση στο Twitter ...