Ο Zayn Malik μισεί την μουσική των One Direction

Ο Zayn Malik παραδέχτηκε ότι δεν του αρέσει η μουσική των One Direction

και πώς είναι πραγματικά χαρούμενος μόνο και μόνο επειδή κάνει σόλο καριέρα. Το πρώην μέλος των One Direction μίλησε για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή του μεταξύ άλλων και για την απόφασή του να αποχωρήσει απο το διάσημο συγκρότημα..

 

Ο ίδιος έκανε μια τεράστια ομολογία κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του αφού παραδέχθηκε ότι πραγματικά δεν του αρέσει η μουσική των One Direction. Ο τώρα-σόλο καλλιτέχνης είπε ότι δεν είχε απολαύσει  το στυλ που έπρεπε  να έχει στις εμφανίσεις του με το συγκρότημα και για αυτό το λόγο έφυγε. «Ένιωσα ότι είχε έρθει η ώρα να φύγω! Ξύπνησα εκείνο το πρωί, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου, και ήταν σαν να πρέπει να πάω σπίτι. Απλά πρέπει να είμαι εγώ τώρα, γιατί έχω βαρεθεί»! είπε.

Φυσικά, οι φήμες γύρω από την αποχώρηση του απο τους  One Direction επικεντρωνονται  γύρω από τη σχέση του με την τραγουδίστρια των Little Mix ,  Perrie Edwards. Ο  Zayn αναφέρει ότι η απόφαση του να αποχωρήσει δεν είχε να κάνει με την Perrie παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να τον έχει αναγκάσει η Perrie να επιλέξει αναμεσα σε αυτή και στην μπάντα.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιδιά στην ομάδα, ο Zayn είπε ότι δεν είναι κοντά. Μετά την  αναχώρηση του απο τους One Direction, ο Zayn Malik είπε ότι μίλησε μόνο με ένα μέλος της μπάντας και αυτή η συνομιλία ήταν αρκετά πρόσφατη. Έχουν περάσει περίπου εννέα μήνες από τότε που έφυγε , προκειμένου να ξεκινήσει μια σόλο καριέρα.

Τέλος όπως είπε, κάποτε οι άνθρωποι που ακούνε τη σόλο μουσική του, θα καταλάβουν ακριβώς γιατί είπε ότι δεν είναι ακριβώς στον ήχο του η μουσική των One Direction και έπρεπε να επεκταθεί  και να κάνει ένα σόλο άλμπουμ.

scroll back to top
Share

LOUD! Latest News

Το “Way Βack” είναι το νέο single για το αμερικάνικο γυ...
Ο Carlos Santana επιτίθεται στην Beyoncé ...
Η πρώτη επίσημη εμφάνιση των Fifth Harmony ...
Η Ariana Grande δεν χάνει καθόλου χρόνο και λίγους μήνε...
Το «Starboy» είναι το single που βρίσκεται καθημερινά κ...
Την 1η Ιανουαρίου, με μια ανάρτηση στο Twitter ...