Ακόμα ένα ρεκόρ για τον Don Diablo

O Don Diablo, ο Ολλανδός DJ και παραγωγός electronic dance μουσικής

,  γνωστός για το ιδιαίτερο στυλ των μουσικών κομματιών που παράγει, καθώς και για το γεγονός ότι κάνει, ο ίδιος, τα φωνητικά στα περισσότερα εξ αυτών.

 

Ο ίδιος γεννημέννος στην Ολλανδία , έκανε τα πρώτα του βήματα στην δισκογραφία στα 15 του χρόνια . Στα τέλη του 2005 ίδρυσε την δική του δισκογραφική εταιρία και εταιρία διοργάνωσης ζωντανών εμφανίσεών του, την Sellout Sessions, καταφέρνοντας, έτσι, να γίνει ακόμη πιο γνωστός στη χώρα καταγωγής του, την Ολλανδία. Οι επιτυχίες δεν άργησαν να έρθουν με τα (underground) hits του “Blow”, “Who’s Your Daddy”, “Pain Is Temporary, Pride Is Forever”, “Hooligans” και “Animale”. Το “Blow” ήταν το πρώτο του single που γνώρισε επιτυχία στην παγκόσμια νυχτερινή ζωή, έχοντας άδεια κυκλοφορίας σε συνολικά δέκα χώρες.

Σήμερα τον βλέπουμε να βρίσκεται ανάμεσα στους 100 καλύτερους Dj του κόσμου και ενώ πέρυσι βρισκόταν στην θέση 82 , αυτή η χρονιά τον βρίσκει να έχει ανοδική πορεία στη θέση 30 !Ο ίδιος γεμάτος χαρά και ενθουσιασμό ετσι ώστε να συνεχίσει την ανοδική του πορεία έγραψε στο site του: “Συμπλήρωσα την μεγαλύτερη άνοδο της χρονιάς στο  DJTop100!! Εκπληκτικό! Aπο την 82 στην 30? Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την αγάπη σας και την υποστήριξη σας!”.

scroll back to top
Share

LOUD! Latest News

Το “Way Βack” είναι το νέο single για το αμερικάνικο γυ...
Ο Carlos Santana επιτίθεται στην Beyoncé ...
Η πρώτη επίσημη εμφάνιση των Fifth Harmony ...
Η Ariana Grande δεν χάνει καθόλου χρόνο και λίγους μήνε...
Το «Starboy» είναι το single που βρίσκεται καθημερινά κ...
Την 1η Ιανουαρίου, με μια ανάρτηση στο Twitter ...